Klik-Klik Sini

Sunday, September 11, 2011

KKZ Buka Pose 2011

hehehehe...dah masuk syawal baru nak letak entry buka pose, ada ke patut??? tak patut..tak patut.....apa pun tak kira jugak..nak gak update entry nie....

Ok pada 27 August yang lepas bersamaan dengan 27 ramadhan ketika orang sudah mula bercuti untuk berhari raya...kami sempat berkumpul untuk berbuka bersama2....punyalah payah nak cari tempat...mula2 survey teratak bambu..."full house", pastu servey plak Dewan Perdana Felda..."pun penuh" pastu survey lagi restoran rebung.." erm pun penuh" last2 En Aloose bagi idea dekat Sekinchan Ikan Bakar....apa lagi bergegaslah call nak buat book..alhamdulilah ada lagi...buffet kat situ satu kepala RM39.90 dewasa....kanak2 tak amik tau sebab yang ada still bawah umo...hehehehehe......

Erm, not bad lah kat situ.....tapi bak kata Linda, tahun depan nak plan awal2 kita bagi tempat lagi best..ok???



(Panjangnyer.................tak muat meja lagi..isk..isk..isk)

(Jenahak bakar..terbaik!!!! "psstt...saja je bagi epul jeles......fevret dia ni kan???")

( Mak Aii...Licinnyer???? Isk..Isk..Isk...)

( Isk...Pinggan Siapa Nie......????)

(Linda n Akim)

(Mamar n Fahim)

( Lia n Icha...erm mana Irfan????????????????)

( Mimi n Aimi yang sleep)

( Zizie n Opit's Family)

( Zizie lagi ngan Apis)

(Isk....Zizie lagi!!! ngan Acai's Family)

(Tak abis-abis Zizie....ngan Aloose..."erm..tapi apa pasal mcm mau gadoh ha??"

Mesti Korang pelik kan kenapa Zizie mcm Model Of the Year Plak..mana2 pic ada dia...ini kerana Zizie nak blah awal masa tuh...nak balik kg katanyer......hehehehehe....jgn mare zie.....

( Sudah kenyang!!! its playtime!!! btw...apasal muka irfan macam takut je tgh pandang aloose tuh??? hehehehe)

( Sekinchan Ikan Bakar..Buka Pose KKZ 2011...sambil nyanyi lagu pengakap...Disini..disini kita berkumpul...lalalalala)

Ok Kawan-kawan, kita jumpa lagi lain kali ya!!! betul..betul..betul.....!!

1 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

oi setahun sekali ke update ha??
aduuuiii............

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails